A+ A A-

Kíváncsiaknak

Na jó, bevalljuk: erős túlzás, hogy az alábbiak gyakran ismételt kérdések lennének, ám a honlap megszületése után alig néhány perccel (!) már érkeztek is az első visszajelzések, kérdések hozzánk (a szerzőhöz), így gyorsan életre hívtuk ezt az aloldalt.


Miért nem az igazi neveden jelentetted meg a kötetet?

Ha megnézed a hazai fantasy könyv kínálatot, a magyar szerzők 90%-a angol álnéven ír. Nem akartam rontani a statisztikát...

Miért pont Horseyes?

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kék szemű ló... A fantasy regény ötletével egy visszatérő álmom miatt kezdtem foglalkozni, bár az álombéli lónak nincs jelentős szerepe a történetben.

Elküldhetem neked kiadásra váró kéziratomat?

Köszönöm, de kérlek, hogy ne küldd. Nem vagyok kiadó, és nem vagyok lektor, szerkesztő, tördelő, stb. De tudom ajánlani az Underground Kiadót, náluk megtalálod mindezen szakembereket, és minimális költséggel van lehetőséged megjelentetni a művedet. (Amelyet előtte nyilván elolvastatsz és véleményeztetsz pár elfogulatlan ismerősöddel, illetve veszed a fáradtságot az alapvető írástechnikai elvek megismerésére. Ugye?)

Honnan mintáztad a szereplőket, honnan vetted a történetet?

Most mit mondjak erre? A Fantázia nevű helyen lehet hozzájutni effélékhez. A szereplők, helyszínek vagy cselekmények valósággal való bárminemű egyezése csak és kizárólag az aljas szándékból elkövetett megfigyelés és szándékosság műve.

Lesz folytatás?

Az utóbbi időben ez a sláger kérdés, aminek nagyon örülök. Ami publikus a következő könyvről: a címe A Viharpárduc kölyke, és nem igazán folytatás, inkább önálló kötet, de lesznek benne az első részből megismert szereplők is. 100 év telt el Magnán a Viharpárduc Éjszakája óta, innen indul a sztori - ott. Azonban ezúttal párhuzamosan nyomon követhetjük a Földön történteket is, egy nagyszabású verseny és az azt támadó szabotázs akció révén. Többet nem árulok el :)

Mikor jelenik meg a második kötet?

Ezen kérdés megválaszolásához egy jövőfürkész varázslatra lenne szükségem... Maradjunk annyiban, hogy igyekszem!

 

A szekciót időnként bővítjük majd az újonnan érkező kérdésekkel...

...és a rájuk adott válaszokkal is. :)

És Te? Mit mondanál?

Archon, a gonosz sárkány